KOM OCH PADDLA SUP MED OSS

Här hittar du information om de olika aktiviteterna vi anordnar.

Som medlem får du mer information i vår Facebook-grupp för medlemmar: Falkenberg SUP club - medlemmar

 

nybörjarkurs

Ett perfekt tillfälle att testa på SUP tillsammans med våra utbildade instruktörer. Här får ni en första introduktion till SUP och lär er om utrustning, hur man paddlar, svänger och vad man kan göra på en SUP. Dessa kurser ingår inte i våra veckovisa paddlingar, utan anordnas ett par tillfällen under året.

Längd: 2 timmar

När: 

9/6 kl.10.00

30/6 kl.10.00

28/7 kl.10.00

18/8 kl.10.00

(OBS! Dag och tid kan ändras beroende på väderförhållanden)

Ålder: 16år och uppåt

Pris: 200:- (gratis för medlemmar i Falkenberg SUP-klubb (350kr/år))

Betalning sker till föreningens swish: 123 639 8309

Utrustning: Egen bräda är att föredra, annars finns utrustning att låna (bräda/paddel). Flytväst ingår.

Innehåll: Grunderna i SUP (Teori och praktik) för att kunna paddla på ett bra och säkert sätt.

Anmäl dig via mail till: info@falkenbergsup.se

Ange vid anmälan: Namn, kursdatum och om du har egen utrustning

OBS, begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Kursledare, utbildade ISA- flatwater SUP instructor via Ståpaddla:

Malin Andersson & Patrik Karlsson

 

 

 

veckoPADDLINGar

Våra veckovisa paddlingar startar under Maj, v.19. För att paddla med oss behöver man vara medlem i vår förening, information om hur du blir medlem hittar du HÄR

Då möjligheterna till paddling är till stor del beroende av vädret, så paddlar vi på olika platser och tider varje vecka under perioden 1maj - 30 sept.

Alla medlemmar med egen utrustning är välkomna på dessa träningar oavsett förkunskaper, ålder eller typ av bräda. Vi paddlar i ett tempo som alla klarar av och njuter av att vara ute i naturen och på vattnet. 

Viktig info: Paddlingarna sker på olika dagar, tider och platser, beroende på väderförhållanden, mer info om när och var kommer i vår facebookgrupp för medlemmar, så se till att söka upp den på facebook och joina den.

 

 

träning & tävlingsgrupp

Här paddlar de medlemmar som är intresserade av att träna och tävla i SUP. Vi paddlar med lite högre intensitet, på hårda brädor, och tränar på olika moment, ex. olika typer av bojvändningar, starter, intervaller eller långdistans. Alla är välkomna men tidigare paddlingserfarenhet på havet är ett säkerhetskrav och att man har en vilja att vilja utvecklas i sin paddling.

Paddlingarna sker på olika dagar, tider och platser, beroende på väderförhållanden, mer info om när och var kommer i vår facebookgrupp för medlemmar.

 

 

SUP-KIDS

SUP-KIDS är paddling för barn mellan 10-15år och bygger på att ha roligt i vattnet, lära sig att paddla sup och att känna sig säker i vattnet.

Har man egen utrustning i form av bräda/paddel och våtdräkt är det jättebra om man kan använda det, annars har klubben utrustning som ni kan låna under dessa paddlingar.

Mer information om SUP- KIDS hittar ni HÄR

 

 

Kreera web&design Logo